Onderhoud & Reparatie

Forza Service B.V. is volledig ingericht en gespecialiseerd in het werken met Ferrari, in het bijzonder het plegen van onderhoud en reparatie. Onze werkplaats beschikt over alle benodigde materialen, specialistische apparatuur en het beste gereedschap. Maar de werkelijke kracht van ons bedrijf zit hem in het vakmanschap van onze monteurs en de passie voor het merk Ferrari.

Oog voor detail gecombineerd met 31 jaar ervaring met het merk, maken het verschil. Het is ons streven om uw Ferrari in top conditie te brengen en te houden, zodat u hieraan veel rijplezier beleeft en de waarde van uw Ferrari behouden blijft.
Voor het gebruikelijke kleine en grote onderhoud kunnen wij u op voorhand een offerte afgeven en mochten wij onverwacht zaken tegenkomen, dan informeren wij u tijdig over eventuele meerkosten. Wij werken enkel met originele (Ferrari) onderdelen en veel onderdelen hebben wij op voorraad.

Voor het geval nieuwe onderdelen niet of zeer moeilijk verkrijgbaar zijn, beschikt Forza Service daarnaast over een uitgebreide voorraad kwalitatief hoogwaardige gebruikte onderdelen.

 


Alle type Ferrari's

In principe kunnen alle typen Ferrari’s bij ons terecht voor onderhoud en/of reparatie. Van Ferrari 166 tot Ferrari 612 Scaglietti, van historische racer tot een recente Ferrari 458, u bent bij Forza Service aan het juiste adres. Forza Service beschikt zowel over een afdeling “Moderno” als een afdeling “Classiche” en iedere afdeling heeft zijn eigen gespecialiseerde en ervaren monteurs. Eigenaren van een Ferrari, die nog onder de (power)garantieregeling vallen adviseren wij evenwel om het onderhoud door een aan de fabriek gelieerde dealer uit te laten voeren. Als onafhankelijke specialist kunnen wij het onderhoud immers niet onder deze garantieregeling uitvoeren.

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw kostbare bezit naar ons toe te brengen, of de weersomstandigheden laten dit niet toe, dan kunnen wij uw Ferrari halen en brengen met onze bekende shutlle combinatie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


 
 
 
 
 
 
 
 

Het door u opgegeven wachtwoord is onjuist.