Stallingsmogelijkheden

 

Onder de naam Park Fermé worden vanaf medio 2023 onze stallingsmogelijkheden verder uitgebreid. Parc fermé is een term uit de autosport en de Formule 1. De deelnemende voertuigen worden hier ’s nachts geparkeerd om te voorkomen dat de setup waarmee gekwalificeerd is nog veranderd kan worden en uiteraard om sabotage te voorkomen. Niemand heeft nog toegang tot de auto’s op het parc fermé. De auto’s staan hier veilig. En dát is precies hoe onze stalling werkt en waar wij een verschil maken met andere aanbieders van stalling. Wanneer u uw kostbare bezit bij ons stalt weet u zeker dat deze veilig staat en niemand anders toegang tot uw auto heeft! 

Park Fermé wordt gevestigd in de nabijheid van Forza Service. Het pand heeft een oppervlakte van 3500 m2, waar circa 240 auto’s gestald kunnen worden. Alle auto’s worden zorgvuldig geplaats, onder een (eigen) autohoes en acculader. U kunt de auto vervolgens 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen. Wanneer u wilt rijden, verzorgen wij dat de auto op het door u gewenste moment gereed staat in een van de afleverboxen. Met een persoonlijke en unieke code krijgt u toegang tot uw box en kunt u desnoods zonder verdere tussenkomst vertrekken.  

Indien u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd bent geworden naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen, kunt u via stop@parkferme.nl een aanvraag doen. 


 
 
 
XS
SM
MD
LG


De inhoud is beveiligd met een wachtwoord.
Om deze te kunnen bekijken, vul het wachtwoord hieronder in:
Het door u opgegeven wachtwoord is onjuist.