Historie

Uit een passie voor techniek en een enorme liefde voor het merk Ferrari, startte Alex Jansen in 1993 de onderneming Forza Service. Alex begon ruim 10 jaar eerder zijn carriëre bij een bekende Ferrari specialist in ondermeer de preparatie van historische raceauto’s.

Door zijn enthousiasme en het kwalitatieve werk dat Alex Jansen leverde, groeide het bedrijf in een rap tempo. In 1995 werd de bouw afgerond van de werkplaats aan de Galliërsweg in Oss en in 2005 werd daar nog een tweede bedrijfspand aan toegevoegd. Hoewel de locatie in eerste instantie niet voor de hand leek te liggen, noemen verschillende Ferraristen Oss nu het “Maranello van de Lage Landen”. Een groter compliment kun je jezelf niet wensen!

Met een uiterst bekwaam team, passie en een loyale klantengroep behoort Forza Service inmiddels tot een van de grootste spelers in de markt. Trots op menige erkenning en lovende berichten vinden wij het des te belangrijker dat Forza Service laagdrempelig blijft en onze klanten zich thuis voelen bij ons en altijd welkom zijn.

Ferrari is our passion, happy customers our drive!


Historie


 
 

Het door u opgegeven wachtwoord is onjuist.