Restauratie & Preparatie

Forza Service heeft in de afgelopen 25 jaar ook een zeer goede naam opgebouwd op het gebied van preparatie en restauratie. In verschillende media heeft u kunnen lezen, dat Forza Service de meest unieke Ferrari’s heeft klaargemaakt voor Concoursen (Villa d’ Este, Pebble Beach), veilingen (RM Auctions) en rallies (Mille Miglia).

Het vakmanschap, de kennis en een bijzonder oog voor detail en originaliteit van de monteurs van onze Classiche afdeling, hebben ervoor gezorgd dat vele pronkstukken en prijswinnaars onze werkplaats zijn uitgereden. We zijn er trots op dat wij onze bijdrage konden leveren aan deze Ferrari’s van een uitmuntende kwaliteit. We zien het dan ook als onze plicht om deze pareltjes zoveel mogelijk in originele staat te behouden voor de toekomst.


Racewagens

Naast het restaureren van klassiekers houden we ons ook bezig met het prepareren van enkele bijzondere racewagens (klassiek en/of modern). Hoewel Forza Service de expertise in huis heeft om ook in de racerij actief te zijn, is het een bewuste keuze om deze afdeling tot enkele specials te reduceren. In samenspraak met eigenaren van (historisch) racen zoals we dat kennen van de Shell Ferrari series, Maranello series of andere races worden de wagens wel optimaal door ons geprepareerd. Forza Service kan daarbij teruggrijpen op een ruime ervaring met verschillende modellen, zoals de 250 TdF, 250 SWB, 308 GT/M, 550 Prodrive, F40 LeMans, 360 MGT en verschillende Ferrari’s die door de fabriek zijn ontwikkeld om te racen. Denk hierbij niet alleen aan historische Formule 1 auto’s maar ook verschillende “Challenge” auto’s.


 
 
 
 
 
 

Het door u opgegeven wachtwoord is onjuist.