Ferrari Owners Club

Over de hele wereld zijn er Ferrari Clubs actief. Deze “Owners Clubs” worden door de fabriek ondersteund. Ferraristi komen bij elkaar en delen hun passie. De clubs organiseren bijeenkomsten om te rijden en om ervaringen te delen. De Ferrari Club Nederland is een actieve club met buitengewoon veel leden. Forza Service is er om hen te ondersteunen en doet dat ook frequent tijdens evenementen op locatie. Dat dit door de leden wordt gewaardeerd blijkt uit de positieve reacties die we krijgen.

De Ferrari Club Nederland is ontstaan nadat bekende Ferrari-rijders begin jaren tachtig bij elkaar kwamen op het terrein van de Twentse Kabel Fabriek, voor de befaamde “Racing round the Cables”. Een initiatief van Dries van der Lof, autoliefhebber pur sang en Ferrari in het bijzonder.

De Ferrari Club Nederland organiseert Rally’s, Toerritten, Circuit Dagen, Rijvaardigheidstrainingen, Gala’s en liefdadigheidsbijeenkomsten. Met zo’n acht evenementen per jaar en ruim 1000 leden behoort de club tot de grootste in zijn soort. Wereldwijd zijn er circa. 12.500 mensen lid van een Ferrari Club.


Ferrari Club Nederland en andere relevante landen

Het door u opgegeven wachtwoord is onjuist.