330 TR

Deze technische restauratie is van eem opdrachtgever uit Noorwegen waarvoor Forza Service al meerdere werkzaamheden heeft verricht. Deze auto is een replica op basis van een 330 en gebouwd door Motorima in 1991.

Na lange tijd gebruik te zijn was deze toe aan een technische restauratie en heeft de opdrachtgever in eerste instantie getracht dit zelf te doen. Echter waren de problemen zo groot (vooral motorisch) dat werd besloten het voertuig naar Oss te transporteren waarna vol enthousiasme begonnen is aan dit project. Op de foto’s ziet u achtereenvolgens hoe wij het motorblok voorbereiden door middel van spanplaten om de cilinders op te laten boren naar overmaat. U ziet de wielophanging zoals de auto binnenkwam. Vervolgens de lossen onderdelen gereed om te laten behandelen. Het motorblok met zijn nieuwe zuigers, cilinderkoppen met nieuwe klepzittingen en kleppen en als laatste een kleine impressie hoe de wielophanging spelingsvrij gemonteerd is op het voertuig en de achteras zijn plaats weer heeft gevonden.

Na het gereed komen en goede eindcontroles heeft Alex de auto zelf teruggebracht naar Oslo, alwaar een feestelijk onthaal was georganiseerd en de eigenaar midden in de nacht bij min7 gewoon ging rijden door het mooie Oslo. Inmiddels is deze auto wederom teruggekomen en door Forza verkocht naar Amerika.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het door u opgegeven wachtwoord is onjuist.