Stallingsmogelijkheden

Onder de naam Park Fermé zijn onze stallingsmogelijkheden verder uitgebreid. Parc fermé is een term uit de autosport en de Formule 1. De deelnemende voertuigen worden hier ’s nachts geparkeerd om te voorkomen dat de setup waarmee gekwalificeerd is nog veranderd kan worden en uiteraard om sabotage te voorkomen. Niemand heeft nog toegang tot de auto’s op het parc fermé. De auto’s staan hier veilig. En dát is precies hoe onze stalling werkt en waar wij een verschil maken met andere aanbieders van stalling. Wanneer u uw kostbare bezit bij ons stalt weet u zeker dat deze veilig staat en niemand anders toegang tot uw auto heeft! 

Park Fermé is gevestigd in de nabijheid van Forza Service. Het pand heeft voldoende oppervlakte om circa 150 auto’s te stallen. Alle auto’s worden zorgvuldig geplaats, onder een (eigen) autohoes en acculader. U kunt de auto vervolgens 24 uur per dag en 7 dagen per week ophalen. Wanneer u wilt rijden, verzorgen wij dat de auto op het door u gewenste moment gereed staat in een van de prive garages.   

Indien u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd bent geworden naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen, kijk dan op www.parkferme.nl of mail ons via stop@parkferme.nl 


 
 
 
 

Het door u opgegeven wachtwoord is onjuist.